Överlägsen flexibilitet


Förväntar du dig en stor värdeökning på din investering? Då kan det vara strategiskt att äga den via en av våra kapitalförsäkringar. För med oss får du inte bara tillgång och kontroll att handla fritt med onoterade aktier och obligationer. Du slipper även vinstskatten och betalar endast en årligt schablonskatt baserat på investeringens värde. Ganska smart, eller hur?

Hur mycket kan jag spara?

Fyll i några enkla uppgifter om din nuvarande investering och få en uppskattning på hur mycket mer du skulle kunna tjäna genom att hålla din investering hos oss.

Testa här!

Tyvärr kommer du inte tjäna på att flytta in denna investering

SEK

Värdeutveckling Hubins
Förväntad värdeutveckling efter skatt och avgifter
Värdeutveckling direktinvestering
Förväntad värdeutveckling efter skatt (utan avgifter)

Läs mer om hur vi räknar här

Ha kakan och ät den – samtidigt

Tänk dig en plats där du kan samla alla typer av investeringar. Noterade och onoterade aktier och fonder. Obligationer och direktlån. Rubbet. Du behåller full kontroll över innehavet och kan enkelt administrera placeringar och göra insättningar och uttag närhelst du behöver, utan några dolda avgifter. Samtidigt kan du följa värdeutvecklingen, få löpande information samt fortsätta vara med och rösta på bolagsstämmor. Det mesta löser du direkt på plattformen – för allt annat står våra medarbetare redo att konsultera dig. Och du? Det bästa sparade vi till sist. Du slipper betala vinstskatt på all värdeökning och erlägger endast en årlig schablonskatt baserat på investeringens värde. You’re welcome.

Upplev högst flexibilitet bland alla kapitalförsäkringar

Av alla de som erbjuder kapitalförsäkringar har vi förmodligen Sveriges mest flexibla. Hos oss kan du samla noterade och onoterade aktier, fonder, obligationer och direktlån på samma plattform. Det spelar ingen roll om tillgången hålls i depå, aktiebok eller låneregister – våra lösningar gör portföljen lättare att bära samtidigt som vi ökar dess värde.

Njut av en sömlös, helintegrerad plattform

Ett problem med onoterade aktier är att du självt ofta måste stå för mäkleriet. Vi har gjort det enkelt för dig att både köpa och sälja utan att behöva ha direktkontakt med flera olika parter. Med vår helintegrerade plattform får du större insyn i attraktiva bolag och kan själv hantera dina insättningar och uttag.

Få grupprabatt på onoterade aktier och obligationer

Att kollektivet är starkare än individen har aldrig varit mer sant än i finansiella sammanhang. På Hubins försöker vi alltid hitta nya samarbeten och synergier som skapar mervärde för alla våra användare. Om tillräckligt många investerar i samma onoterade tillgångar, som aktier och obligationer, sänker vi avgiften för alla ägare.

Välj en förmånlig schablonbeskattning

Genom traditionell vinstbeskattning utanför kapitalförsäkring betalar du en procentuell skatt för den eventuella värdeökning som dina investeringar genererar. Förväntar du dig däremot en stor värdeökning på din investering är det smartare att teckna en kapitalförsäkring med en årlig, förmånlig, schablonbeskattning som inte påverkas av utfallet.

Behåll full kontroll över dina investeringar

Att flytta in dina investeringar till oss skiljer sig lite från vanliga kapitalförsäkringar. Här får du nämligen marknadens antagligen högsta flexibilitet och direkt tillgång till handel med onoterade aktier, fonder och obligationer. Du kan även göra insättningar och uttag närhelst du behöver.

Ta hjälp av våra experter

För att kunna fatta rätt strategiska investeringsbeslut vill vi ge våra användare de bästa förutsättningarna. Därför erbjuder vi våra kunder hjälp av experter med lång erfarenhet inom ekonomi och finans. Oavsett problematik eller frågeställning får du snabbt hjälp via telefon, ett inbokat videomöte eller genom att besöka kontoret i centrala Göteborg.

Arvsplanera för kommande generationer

Hos oss kan du, vars liv är försäkrat i en kapitalförsäkring, helt fritt välja förmånstagare av innehavet. Det innebär att du styr innehavet i kapitalförsäkringen utanför den traditionella arvsordningen och aktivt väljer vem som får ta över dina tillgångar efter din bortgång. Men tills dess ser vi gärna att du är en livlig investerare tillsammans med oss i många år framöver.

Investeringar i fokus

Kom igång med Hubins

Att skapa ett konto hos oss är busenkelt. Allt du behöver är ett svenskt BankID och kapital som väntar på att få växa. Välkommen till oss!