Det är mycket möjligt att vi erbjuder marknadens mest flexibla kapitalförsäkringslösning för noterade och onoterade investeringar. För hos oss får du möjligheten att samla och administrera tillgångar som fonder, onoterade och noterade obligationer och aktier och direktlån på en och samma plattform. Tryggt, smidigt – Hubins.

Allt samlat på ett ställe

När du håller investeringar i en kapitalförsäkring behöver du normalt ha kontakt med flera olika parter – framförallt när det gäller onoterade aktier. Det vanliga upplägget innefattar ett försäkringsbolag, en försäkringsförmedlare, ett värderingsinstitut och ett depåinstitut. Väldigt rörigt och omodernt tyckte vi. Därför skapade vi Hubins. Det unika med vår kapitalförsäkringslösning är att vi kan ta hand om och möta behoven för väldigt speciella investeringar. Via den helintegrerade lösningen behöver du dessutom bara ha kontakt med oss. Vi tar ett helhetsgrepp på alla dina investeringar så du slipper problem där alla parter skyller på varandra. Därtill får du en vass och perfekt anpassad plattform för alla dina investeringar. Få färska rapporter och nyckeltal i ett enkelt och tydligt gränssnitt, gör insättningar eller uttag och njut av en digital översikt av ditt innehav som aldrig tidigare varit möjligt. För att ge dig som kund en så bra och enkel upplevelse som möjligt utvecklar vi kontinuerligt plattformen för alla framtida behov.

Helintegrerad lösning

För att förenkla dina flöden har vi tagit tekniken till hjälp. Vår plattform är skräddarsydd så att du själv ska kunna ha friheten att hantera dina ärenden. Skulle du ändå stöta på problem, eller behöver någon att rådfråga har du alltid tillgång till våra högutbildade medarbetare på kundservice som stöttar dig i alla ärenden.

Egna produktsidor för alla investeringar

På våra konkurrenters plattformar kan du oftast bara utläsa priset på din investering. Därför har vi tagit det steget längre. Hos oss får du full kontroll och insyn via dedikerade produktsidor för varje enskild investering. Där kan du enkelt hänga med och följa nyhetsuppdateringar och få viktiga uppdateringar från bolaget.

Följ investeringarna som om de vore noterade

Oavsett om du håller onoterade aktier eller brygglån så får du även de viktiga nyckeltalen som är intressanta för ditt tillgångsslag – precis som om bolaget vore börsnoterat.

Vad gör Hubins kapitalförsäkring unik?

Vi har skapat en plattform där du kan öppna en kapitalförsäkring för att samla och hantera alla dina investeringar med full kontroll. I kapitalförsäkringen kan du hålla allt från fonder och onoterade aktier till obligationer och direktlån. Med tillstånd att bedriva försäkringsdistribution under Finansinspektionens tillsyn är du i trygga händer. Upptäck ett lite smartare sätt att hantera dina onoterade investeringar.

Kom igång redan idag

Att skapa ett konto hos oss är busenkelt. Allt du behöver är ett svenskt BankID och kapital som väntar på att få växa. Välkommen till oss!