Om oss

Hubins är den nordiska fintechledaren som erbjuder en helt digitaliserad förvaltning och skatteeffektivt ägande av onoterade investeringar. Hos oss får du en unik helhetslösning där vi kombinerat innovation och flexibilitet med personlig support och service. Resultatet är ett exklusivt och bekymmersfritt ägande med skattefördelar som du inte hittar någon annanstans.

Sedan 2011 har vi skapat skräddarsydda helhetslösningar genom exklusiva samarbeten. Men efter år av tekniskt bristfälliga plattformar, föråldrade regelverk och förlegad administration kände vi att något behövde förändras. Därför tog vi under 2020 saken i egna händer och skapade något helt världsunikt för den Nordiska fintechmarknaden. Förutsättningarna för att kunna arbeta lika snabbt, smidigt och flexibelt med onoterade tillgångar som med noterade. Verktygen och de juridiska ramverken som krävs för att öppna upp helt nya typer av investeringsformer.

Några år senare förvaltar vi miljardbelopp åt flera av Sveriges främsta investerare. Genom att vidareutveckla vår redan prisbelönta plattform hittar vi ständigt nya, kreativa och exklusiva lösningar som förenklar våra kunders ägande. Bakom företaget står en hängiven grupp experter och strateger inom IT, finans, ekonomi, juridik och kundservice med lång och dokumenterad erfarenhet av branschen. Resan har gått fort, men vi har bara börjat. För med Hubins är du inte bara en investerare; du är med och förändrar framtidens digitala investeringslandskap. Välkommen till oss.

Möt teamet

Carl-Johan Nyrén

Chief Executive Officer

Emil Holm

Executive Vice President

Tina Nikkhoo

Product Director

Jonathan Taheri

Chief Operating Officer

Victor Tennby

Administrative Director

Anna Zietek

Chief Relationship Officer & Legal and Compliance

Christopher Andersson

Client Service / Back Office

Filip Silfverswärd

Sales Representative

Filip Rittemar

Sales Representative

Advokat Wictor Furman

Interim External Chief Compliance Officer

Anton Allansson

Chairman

Vår Advisory Board

Joel Graffman

Deputy CEO at Volvofinans Bank

Carl Fhager

Lawyer & Partner at MAQS Advokatbyrå

Elina Åkerlind

CEO and co-founder at Nordic Node

Childhood

Hubins är partner till World Childhood Foundation. Childhood arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Stiftelsen ger stöd till lokala organisationer som utvecklar nya innovativa metoder som hjälper barn och familjer i utsatthet. Childhood har målsättningen att agera inkubator och hjälpa nya idéer och organisationer att växa och bli hållbara.

Vår nästa kollega?

Vill du vara med och skapa morgondagens tekniska lösningar? Eller kanske öppna upp nya möjligheter för våra investerare? Oavsett om du brinner för innovation, juridik, kundservice eller finans kommer du få arbeta sida vid sida med några av landets främsta inom vårt fält. Med det sagt erbjuder vi en prestigelös arbetsplats där alla hjälps åt för att nå våra gemensamma mål. För precis som med alla typer av investeringar vill vi skapa de bästa förutsättningarna för att du ska trivas och växa hos oss. Läs gärna mer om våra lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan där du berättar mer om dig själv. Hoppas vi hörs!

Spontanansökan

Göteborg

Vill du vara med på resan att revolutionera den svenska fintech-marknaden? Skicka gärna in en spontanansökan.

Hitta hit

Hubins AB
Södra Hamngatan 19-21
411 14 Göteborg

Hubins AB

Södra Hamngatan 19-21

411 14 Göteborg

Navigera hit