Om oss


Mitt i centrala Göteborg pågår just nu en mindre fintech-revolution. Vi är Hubins och vår ambition är att göra onoterade investeringar tillgängliga för alla – på en plattform som avsevärt förenklar hanteringen och ägandet. Detta är vi ganska ensamma om i hela världen. ¡Viva la revolución!

Under 2020 slog vi upp portarna som en uppstickare i den nordiska fintech-världen. Några år senare hanterar vi miljardbelopp åt flera av Sveriges främsta investerare. Resan har gått fort, men vi tar ingen paus. Genom att fortsätta vidareutveckla vår befintliga plattform och utforska möjligheter att bredda tjänsteutbudet behåller vi vår ledande position. För vår resa med att revolutionera den svenska marknaden inom onoterade tillgångar har bara börjat.

Men vilka är vi, egentligen? Man skulle kunna beskriva oss som ett gäng finansnördar som tröttnade på bristfälliga plattformar och analog administration. Därför tog vi saken i egna händer och skapade något helt världsunikt för den Nordiska fintechmarknaden. Med olika bakgrunder inom IT, finans, ekonomi, juridik och kundservice är hela teamet delaktiga i utvecklingen av både vår verksamhet och plattform. Hårt och hängivet arbete lönar sig, så nu har du möjlighet att njuta av våra lågt hängande frukter. Häng med på vår resa!

Möt teamet

Carl-Johan Nyrén

Chief Executive Officer

Emil Holm

Executive Vice President

Tina Nikkhoo

Product Director

Jonathan Taheri

Chief Operating Officer

Victor Tennby

Administrative Director

William Johansson

Product Analyst

Anna Zietek

Chief Relationship Officer & Legal and Compliance

Advokat Wictor Furman

Interim External Chief Compliance Officer

Anton Allansson

Chairman

Vår Advisory Board

Joel Graffman

Deputy CEO at Volvofinans Bank

Carl Fhager

Lawyer & Partner at MAQS Advokatbyrå

Elina Åkerlind

CEO and co-founder at Nordic Node

Vill du vara med?

Letar du efter P.G Gyllenhammar har du nog kommit fel. Men två saker har vi faktiskt gemensamt – modet och hängivenheten som krävs för att lyckas i en ganska tuff bransch. Därför gillar vi människor som ställer upp för varandra och tar i där det behövs. För hos oss kommer du aldrig vara ensam utan omge dig av professionella experter som även är riktigt sköna vänner utanför kontorstid. Hoppas vi ses!

Jobba hos oss

Spontanansökan

Vill du vara med på resan att revolutionera den svenska fintech-marknaden? Skicka gärna in en spontanansökan.
Göteborg

Hitta hit

Hubins AB
Södra Hamngatan 19-21
411 14 Göteborg

+46 317 97 19 36

nyfiken@hubins.com

Hubins AB

Södra Hamngatan 19-21

411 14 Göteborg

Navigera hit

Behöver du hjälp?

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du i vår FAQ. Undrar du över något annat har garanterat våra kundservicemedarbetare svaret åt dig.