Samarbets-partner

Integrera din lösning med vår innovativa plattform eller varför inte tipsa om en flexibel kapitalförsäkring till aktieägarna i ditt bolag?

Stärk ditt erbjudande med en helintegrerad och skatteeffektiv digital lösning för onoterade och alternativa investeringar. Låt oss göra bra investeringar ännu bättre – även för dig. 

 

3000 MSEK i kapital under förvaltning

 

Vi står under finansinspektionen tillsyn

Etablerad organisation med egen kundservice

 

Kapitalförsäkring med unik flexiblitet

Några av våra partners

SwefintechSafelloFounderloftNordic NodeVästsvenska HandelskammareneAktiebokFintegritySkilling
icon

Förmögenhets-förvaltare & Private Banking

Gör bra investeringar ännu bättre

Är du en förmögenhetsförvaltare eller arbetar inom Private Banking? Förbered dig på att bli väldigt populär. Hos oss kan du nämligen hjälpa dina kunder att maximera avkastningen genom att helt slippa vinstskatten på deras onoterade investeringar. Istället betalar de en låg årlig schablonskatt. Med en fullmakt får du en unik överblick på dina kunders portföljer, färska rapporter och viktiga nyckeltal så att kundernas kapital kan arbeta under bästa möjliga förutsättningar. You're welcome!

Vårt erbjudande

Helintegrerad lösning

Vår plattform är skräddarsydd så att vi kan erbjuda dig en helintegrerad lösning. Du slipper ha kontakt med olika parter och får full insyn och kan samla dina kunders innehav under ett och samma tak. Skulle du behöva hjälp med något ärende, eller bara behöver någon att rådfråga har du alltid tillgång till våra medarbetare på kundservice som stöttar dig i alla ärenden.

Unik översikt

För att stötta dig i ditt arbete har vi tagit tekniken till hjälp. Få full kontroll och insyn via Hubins partnerportal. Få färska rapporter och nyckeltal i ett enkelt och tydligt gränssnitt – Allt för att stärka dina kundrelationer.

Full kontroll

Få tillgång till dedikerade produktsidor för varje enskild investering. Oavsett om dina kunder håller onoterade aktier eller brygglån får du även följa nyhetsuppdateringar och viktiga nyckeltal som är intressanta för tillgångsslaget – precis som om innehavet vore börsnoterat.

Kom igång redan idag!

Vi står för försäkringsdistributionen – du för investeringsförvaltningen. Med tillstånd att bedriva försäkrinsgdistribution under Finansinspektionens tillsyn blir Hubins din trygga partner. Boka ett introduktionsmöte och demogenomgång med någon av våra medarbetare.

Steg 1.
Dina kunder öppnar konto och tecknar kapitalförsäkring på Hubins.com

Steg 2.
Investeringarna flyttas in till kapitalförsäkringen och du som investeringsrådgivare får genom fullmakt och Hubins partnerportal tillgång till kundernas portföljer

Steg 3.
Njut av en digital översikt av dina kunders onoterade innehav som aldrig tidigare varit möjligt

Ta samarbetet ännu längre 

Integrera Hubins kapitalförsäkring som en del av ert private banking erbjudande och få en helintegrerad lösning brandat i ert varumärke. Låter det intressant? Låt oss prata förutsättningar.

Kontakta oss
icon

Entreprenörer

Förenklad hantering av aktieboken

Går det åt mycket tid att hantera aktieboken samt uppdatera aktieägarna? Med Hubins kan du istället fokusera på det du gör bäst – att framgångsrikt driva ditt bolag framåt. Vi har nämligen skapat en sömlös och helintegrerad plattform där ni kan tipsa alla era investerare om marknadens mest flexibla kapitalförsäkring. Få en helt dedikerad investeringssida där aktieägarna kan hämta färsk bolagsinformation och nyckeltal i ett tydligt gränssnitt. Eller börja njut av en enklare administration och en ännu enklare hantering av aktieboken. Vinstskatten? Den slipper ni också.

Men hur funkar det?

Så länge bolagets aktier inte är kvalificerade kan samtliga aktieägare – inklusive grundare – hålla sina aktier via vår unika kapitalförsäkringslöning. Försäkringsbolaget blir då den enda registrerade aktieägaren vilket avsevärt förenklar hanteringen av aktieboken. Då slipper ni även betala vinstskatt på värdeökningen. Istället betalar ni årligen en låg schablonskatt baserat på investeringens värde vilket gör vår kapitalförsäkring till den bästa ägandeformen när investeringen går bra. Och till skillnad från andra kapitalförsäkringar kan ni även fortsätta delta och rösta på bolagsstämmor för era innehav.

Steg 1.
Kontakta oss för ett introduktionsmöte och demogenomgång

Steg 2.
Vi samlar in information och granskar bolaget

Steg 3.
Aktieägarna öppnar konto och tecknar kapitalförsäkring på hubins.com

Steg 4.
Aktierna flyttas in i kapitalförsäkringen och aktieboken uppdateras

icon

FinTech & alternativa investeringar

Insurance-as-a-service

Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa tekniska lösning som avsevärt förenklar hanteringen och ägandet av onoterade och alternativa investeringar. Erbjuder du en revolutionerande FinTech-lösning inom crowdfunding, crypto, P2P-lån eller andra alternativa investeringar som hedgefonder, men saknar en skatteeffektiv placeringsform till era kunder? Med tillstånd att bedriva försäkringsdistribution under Finansinspektionens tillsyn blir Hubins din trygga partner. Kan vårt erbjudande komplettera din lösning? Låt oss prata förutsättningar.

icon

VC- & PE-bolag

Upplev en överlägsen flexibilitet

Arbetar du på med Venture Capital eller Private Equity? Vi arbetar ständigt med att utöka vårt erbjudande och vill gärna samarbeta med dig.

Vårt erbjudande

Helintegrerad lösning

Hubins investeringssida är ett sylvasst verktyg och digital anslagstavla för att nå hundratals kapitalstarka investerare. Res kapital på ett effektiv, enkel och säkert sätt. Slipp krånglig administration med så få ägare som möjligt.

Förmånlig schablonbeskattning

Utöver det erbjuder vi även Sveriges förmodligen mest flexibla kapitalförsäkirngslösning som ger investerare exklusiva fördelar som aldrig tidigare varit möjligt. Erbjud en skatteefektiv lösning både till dina anställda med optioner eller aktier och till externa investerare (Limited Partners) i fonden. Våra lösningar gör portföljen lättare att bära – samtidigt som vi ökar dess värde.

Oändliga möjligheter

Eller varför inte investera i Hubins AB? Ett FinTechbolag med ambitionen att göra onoterade investeringar tillgängliga för alla – på en plattform som avsevärt förenklar hanteringen och ägandet. Vill du hänga med på vår resa? Hör av dig!

icon

Startup- & investerarnätverk

Stärk ditt erbjudande

Ensam är sällan stark. Därför tror vi på styrkan i samarbeten som tillsammans får oss att växa snabbare. Har du ett nätverk med startups eller investerare? Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan skapa värde och lönsamma synergier genom vår plattform och nätverk. Med expertkunskap inom onoterat och alternativa investeringar blir Hubins din trygga partner.

icon

Idésprutor

Har du andra idéer?

Vi vet att bra saker händer om man arbetar tillsammans. Därför välkomnar vi alltid nya gynnsamma samarbeten och strategiska partnerskap som kan göra oss starkare. Har du andra idéer eller tankar kring hur vi kan växa tillsammans? Hör av dig så kollar vi på möjligheterna!